Hoe werkt het? 

Wil jij bijdragen aan de strijd tegen ALS? Bied mee met de veiling. De opbrengst van de veiling gaat naar onderzoek naar de oorzaak en behandeling van de dodelijke zenuw/spierziekte ALS en de aanverwante ziektes PSMA en PLS. In het veilingoverzicht zie je alle producten die geveild worden. 

Bod uitbrengen

Je kunt een bod uitbrengen op de items die op dat moment geveild worden. Door op de button 'bieden' onder het betreffende item te klikken, kom je op een pagina waar je een bod uit kunt brengen. Op deze pagina is meer informatie te vinden. 

Verificatie 
Als je een bod uitbrengt, vragen we enkele persoonlijke gegevens. Dit doen we om nepbiedingen te voorkomen. Na de bieding ontvang je een verificatiemail die je moet bevestigen. Zonder verificatie is jouw bod niet geldig. 

Minimum startprijs
Voor alle producten geldt een minimum startprijs. Deze prijs moet je minimaal bieden om mee te kunnen doen aan de veiling. Nadat dit startbod uitgebracht is, zie je wat het minimale bedrag is om te overbieden. Deze bedragen kunnen per product of dienst verschillen. 

Veiling gewonnen 
Win jij de veiling? Dan ontvang je een e-mail. In deze e-mail staat een link om af te rekenen via iDeal. We nemen hierover vervolgens contact met je op. 

Voorwaarden 

De voorwaarden rondom de veiling zijn hier te vinden. We raden je aan om deze voorwaarden van tevoren door te lezen. 

Meer informatie 

Is jouw vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op: info@glazenhuisgramsbergen.nl

Opbrengst veiling 

De opbrengst van de veiling is bestemd voor het werk van Stichting ALS Nederland. De Stichting financieert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS en de aanverwante ziekten PSMA en PLS. Ook financieren we projecten die de kwaliteit van zorg en leven van patiënten en hun naasten verbeteren. Daarnaast zetten we ons in om de naamsbekendheid van de ziekte ALS om zo meer steun en begrip voor patiënten en hun naasten te creëren. 

als.nl